Magyarország határait átlépve folytatódik a Startup Campus Roadshow

Hét hazai város után, az Enterprise Hungary Nonprofit Kft., a Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő támogatásával rendezi meg a Startup Campus Roadshow külföldi állomásait. A londoni, illetve berlini Magyar Nagykövetség együttműködésében megvalósuló rendezvények célja a magyarországi startup vállalkozói közösség bemutatása, a külföldi szakmai szereplők előtt.

Az események elsődleges célja a német, angol és hazai startup közösség kapcsolatának szorosabbra fűzése, valamint a Közép-Kelet európai és magyar startup vállalkozások piacra lépési lehetősége, a német és angol piacon.  A berlini és londoni rendezvényeken magyar vállalkozások lehetőséget kapnak arra, hogy megmérettessék magukat egy befektetőkből álló szakmai zsűri előtt.

A zsűri tagjai között helyet foglal többek között Dr. Pálinkás József, a Nemzeti, Kutatási Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnöke, vagy a Hiventures vezérigazgatója, Kisgergely Kornél, de olyan neves inkubátorok és  akcelerátorok képviselőit is köszönthetjük majd, mint a Plug and Play,  a Startupbootcamp, vagy a Factory.

A program zárásaként a szervezők mindkét városban networking estet rendeznek a Londonban, illetve Berlinben élő magyar és külföldi startup vállalkozásoknak. Az eseményen remek lehetőség nyílik kapcsolatépítésre; a résztvevők a helyszínen személyesen is konzultálhatnak  startup inkubátorok vezetőivel, a Hiventures befektetési menedzsereivel, valamint a Magyar Nemzeti Kereskedőház Innotrade programjának és a helyi startup ökoszisztéma képviselőivel.

A rendezvény nyelve angol.

 

Jelentkezés startup vállalkozásoknak: goo.gl/8MNvOX

Jelentkezési határidő: 2017. május 31.

 

Nézői regisztráció:

London – 2017. június 16.  - https://www.eventbrite.com/e/startup-campus-london-2017-tickets-34652959936

Berlin -  2017. június 19 - https://www.eventbrite.com/e/startup-campus-roadshow-berlin-tickets-34139849208

Partnerek: Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal, Hiventures, Magyar Nemzeti Kereskedőház, Startupnbootcamp, Berlin Partner, Factory, Plug and Play, Magyarország Berlini Nagykövetsége, Magyarország Londoni Nagykövetsége, Magyar Fejlesztési Bank, IBB Bet.

További hírek

2017-08-17

Berlinben kapnak lehetőséget a magyar és közép-kelet-európai startupok

2017-06-20

Londonban és Berlinben zárult a Startup Campus Roadshow

2017-06-13

Londonban és Berlinben a magyar startupok